top of page

“Le har med sikker hånd løst et væld af grafiske opgaver for Madkulturen gennem et mangeårigt,

godt og stabilt samarbejde. Hun er dygtig og yderst behagelig at arbejde sammen med  og leverer altid kvalificeret sparring og hurtig eksekvering. Derudover gør Les indlevende og positive væsen hende til en yderst værdsat samarbejdspartner for Madkulturen. 

 

Judith Kyst

Direktør, Madkulturen

 

-

 

”I Skoletjenesten på Københavns Museum har vi samarbejdet med Le om at lave både trykt og digitalt undervisningsmateriale. Det er en fornøjelse at samarbejde med Le. Hun engagerer sig i det faglige indhold og kommer med konstruktive forslag til hvordan det grafiske udtryk understøtter det faglige indhold og den didaktiske tænkning i materialerne. Man mærker hos Le en stor interesse i at lave flot og meningsfyldt resultat, og hun deler i høj grad vores ambition om at skabe brugervenligt og tilgængeligt materiale”

 

Sidsel Kirk

Undervisnings- og udviklingsansvarlig, Københavns Museum

-

 

“Le er en fantastisk samarbejdspartner, der hurtigt fanger opgavens indhold – både når det er en opgave, der skal startes helt op – og når det er en opgave, hvor der er noget, der skal gøres færdigt. Le udfordrer på den behagelige måde, så produktet bliver lige den tand bedre end man havde forventet”.

 

Bente Yde Enert

Presse-og kommunikationschef, Haveselskabet 

 

-

 

“Uanset om det gælder årsberetninger, inspirationskataloger eller undervisningsmaterialer så leverer Le et smukt, sikkert og gennemtænkt design. Hun har et godt blik for mål, modtagere og brugssituation og formår at skabe hele løsninger, der styrker vores kommunikation med både lærere & pædagoger, samarbejdspartnere på kulturinstitutioner og i kommunerne. Le er dygtig, hurtig og nem at arbejde sammen med, og derudover leverer hun altid til tiden!“

 

Siska Rohr Harrebye

Kommunikatioschef, Skoletjenesten 

 

-

 

Må jeg anbefale Le Lyhne Fischer?

 

Du skal næsten høre min historie – bare kort – for at forstå, hvor jeg anbefaler Le til alle, jeg kender. En dag besluttede jeg mig for at realisere den kogebog, jeg har gået med i hovedet i 17 år. Le griber tanken med det samme og er klar med idéer og ikke mindst råd. For hun er utroligt erfaren inden for at lave bøger, især kogebøger. Le præsenterer mig også for den rigtige fotograf fra hendes omfattende netværk. Og det rigtige trykkeri.

 

Egentlig var jeg overbevist om, at sådan en bog? Den kunne da ikke være så svær at lave. Jo, det er faktisk et enormt projekt. Jeg var faldet på røven mere end én gang, hvis ikke jeg havde haft Le, som har styret mig dygtigt igennem. Jeg har været så overbevist om hendes evner, at jeg hurtigt gav frie tøjler. Ikke sådan at forstå, at mine egne idéer blev skubbet til side … men jeg har lyttet. Lyttet rigtigt efter. Og prøvet af og sagt ja. Samarbejdet har været vidunderligt – en fornøjelse igennem alle månederne. Bogen, der er kommet ud af det? Den er virkelig flot. Det er én, jeg er stolt af. Tidløs. Meget høj kvalitet.

 

Resultatet efter 1 år – og det her er min allerførste bog overhovedet nogensinde – er, at udover at

være en succes i danske medier, er bogen blevet shortlistet i Top 3 i World Cookbook Awards

(vi afventer prisuddeling i juli 2019) og er desuden i Top 10 i yderligere en kategori.

Sådan går det, når man samarbejder med Le.

 

Hannah Lund

Kogebogsforfatter, forlagsdirektør og meget mere

 

-

 

“Le har gennem flere år hjulpet os med at udvikle identitet og layout på en lang række af vores undervisningsmaterialer og andre publikationer.

Le er god til at fange både afsender og målgruppe i sit layout. Altid opmærksom på detaljen

og med gode kreative løsninger”.

 

Rasmus Dalsgaard

Chefkonsulent, Madkulturen

 

-

”Jeg har med stor glæde og tilfredshed samarbejdet med Le i en årrække. Hun har løst små og store grafiske opgaver for os. Hun er både kreativ, behagelig og to-the-point når vi taler om opgaverne.

Hun kan sit fag til fingerspidserne, men byder også altid ind med nye vinkler på hvordan vi kan løse

det endnu bedre. Og så er hun altid hurtig til at forstå opgaven og løfte den i mål. Hvilket betyder meget for os.”

 

Gry Bondebjerg

Udviklingschef, Cheval Blanc Kantiner

bottom of page