top of page

Grafisk håndværk, der går i dybden

Le_Fischer.jpg

Skal din virksomhed have lidt mere spræl? Trænger dine værdier, budskaber og brandidentitet til en grafisk overhaling? Så lad mig hjælpe. Med over 30 års erfaring har jeg efterhånden fået et knivskarpt øje for lige præcis dét, der løfter din virksomheds identitet til nye højder.

Jeg gør mig umage og sætter mig grundigt ind i dit produkt og din virksomhed, så jeg kan finde frem til kernen. Hvad brænder virksomheden for? Hvorfor er lige præcis dette produkt enestående og interessant for dine kunder? Og hvilket indtryk eller aftryk ønsker du at sætte?

 

Først herefter kommer de gode ideer og udvikling af lækre, grafiske løsninger i tæt samarbejde med dig. Det er afgørende for mig, at du er 100 % tilfreds og kan se dig selv i den endelige grafik. Uanset om det gælder et mindre emballagedesign eller en omfattende grafisk identitet. Det er iøjnefaldende kommunikation, der understreger dit budskab. Derfor er det essentielt, at du er med i processen fra start til slut.

 

Jeg er først og fremmest håndværker. Hos mig får du et ukrukket, pragmatisk og ærligt samarbejde og grafiske løsninger med stor personlighed, farver og kant.

 

Se dig lidt omkring - og kontakt mig gerne på

+45 22 24 44 92 eller på le@lefischer.dk så giver jeg en uforpligtende snak over en kop kaffe.

bottom of page